Visie & Missie

MedKeur Rijbewijskeuringen, een onderdeel van MedKeur Consultancy, organiseert en verzorgt rijbewijskeuringen op verschillende plaatsen in het westen (Oud-Beijerland/Hoeksche Waard), midden (Ede e.o.) en oosten van het land (Bemmel/Lingewaard).

MedKeur Rijbewijskeuringen richt zich in eerste instantie op de groep van senioren in de leeftijdscategorie van 75 jaar en ouder. Daarbij stelt de organisatie zich ten doel om de kosten van een rijbewijskeuring voor de 75-plusser betaalbaar te houden.

Personen jonger dan 75 jaar die op grond van een veranderde gezondheidtoestand gekeurd moeten worden, alsmede beroepschauffeurs kunnen ook tegen een iets hoger tarief voor een keuring bij MedKeur Rijbewijskeuringen terecht.

Bij MedKeur Rijbewijskeuringen wordt iedere keuring met de grootste mate van zorgvuldigheid en betrouwbaarheid verricht, conform de door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu vastgestelde eisen en de richtlijnen van het CBR.

Het Team

Het team van MedKeur Rijbewijskeuringen dat de keuringen op locatie verricht bestaat uit Cor Portier en Hendrina Portier-Best.

Cor Portier Cor is arts en BIG -geregistreerd onder nr. 39023322701. Hij is sinds 2007 actief als rijbewijskeuringsarts van senioren. In de periode daarvoor heeft hij o.a. gewerkt als arts bedrijfsgeneeskunde en is vele jaren, zowel in Nederland als in het buitenland, werkzaam geweest in medisch georienteerde bedrijven en instellingen. Cor is lid van de Vereniging van Rijbewijskeuringsartsen en is oprichter en directeur/eigenaar van MedKeur Rijbewijskeuringen.

 Hendrina Hendrina is klinisch chemisch analiste en heeft in verschillende ziekenhuislaboratoria gewerkt. Tijdens de rijbewijskeuring verricht zij het specimen onderzoek en zorgt zij voor de planning en een soepel verloop van het keuringsspreekuur.

© 2011-2020 MedKeur Consultancy